Karnelerimizi Aldık

Okulumuzda karne töreni yapıldı.

23.01.2023 323

Yorucu bir dönemin ardından karne töreniyle 1. Dönemi tamamladık.
Tatilde çocuk olmanın tadına varın. Günde 9 ders saati oturmak zorunda kaldığınız okul sıralarından iki haftalığına da olsa uzak kalacaksınız. Hazır havalar güzelken sokağa çıkın, arkadaşlarınızla doyasıya oynayın. Top peşinde koşturun. Canınız isterse kitap okuyun. Nasıl olsa ikinci dönem bol kitap okuyacaksınız. Anne - babalarınızın zamanında yaptığı gibi kendi oyuncağınızı yapın. Nasıl yapılacağını bilimiyorsanız onlarla birlikte yapın. Hemen "internete" sormayın. Bırakın; test kitaplarınız, bilgisayarlarınız, tabletleriniz, telefonlarınız iki hafta kapalı kalsın. Onların da dinlenmeye ihtiyacı var. Arkadaşlarınızla yüz yüze görüşme, oynama fırsatınız varken online sohbetlerden ve oyunlardan uzak durun. Konuşurken ekran yerine bir insanın gözlerine bakmak size huzur verecek, kişiliğinizi geliştirecektir. Tatilde güzel anılar biriktirin. Güzel anılar bilgisayar belleğinde değil zihinlerde saklanır. İyi tatiller.

Okulumuzu Eskişehirde düzenlenen Floor Curling yarışmasında temsil edip 3. olan okulumuz Floor Curling takımı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Önder Kutlu'ya da teşekkür ederiz.

23-01-2023 23-01-2023