İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Okulumuz Öğretmenlerinden Emirdağ Belediye Başkanı'na Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Okulumuz Öğretmenlerinden Emirdağ Belediye Başkanı'na Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Okulumuz Öğretmenlerinden Emirdağ Belediye Başkanı'nı ziyaret ettik.

07.10.2021 243

          İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Okulumuz Öğretmenleri, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'yu Makamında Ziyaret Etti Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz, Okul Müdürümüz Uğur ESAN, öğretmenlerimizden Matematik öğretmenimiz Öner Alhan, Türkçe öğretmenimiz Erkan Özkara, İngilizce öğretmenimiz Burcu Garkın ile 2021 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan ile Türkiye birincisi olan Mustafa Çekiç Ortaokulu öğrencimiz Rümeysa Cennet Ocak Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'yu makamında ziyaret etti.

         Ziyaret esnasında eğitim projeleri hakkında istişare edildi, yaptığı yatırımlarda eğitime ayrı önem veren Başkanımız eğitime katkı sağlamaya devam edeceğini bildirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Serkan Koyuncu "Bugün okul çağında olan bir gencimiz, gelecekte bu ülkenin kaderinde söz sahibi olacak konuma gelecektir. Dolayısıyla, eğitim alanında ne kadar hassas ve profesyonel hareket edersek, bu ülkenin geleceği de bir o kadar sağlam temellere dayanacaktır" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda bursluluk sınavında Türkiye birincisi olan Rümeysa Cennet Ocak' a hediye takdim etti başarılarının devamını diledi.

  07-10-202107-10-2021