Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi Bilim Fuarında Öğrencimiz Kerem Koca Projesini Sundu.

Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Emin KARAOSMAN, Şube Müdürlerimiz Hayati DUMAN ve Hakan YILDIRIM, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz katıldı.

30.11.2021 248

Bilim Fuarında Fen Bilimleri, Fizik, Kimya, Robotik, Kodlama, Tarih, Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Matematik, Müzik ve Görsel Sanatlar alanlarında yapılan projeler öğrenciler tarafından sergilendi.
Bilim Fuarında Robotik Kodlama alanında yaptığı projesiyle katılan öğrencilerimiz Kerem Koca sunumunu yaptı. Sayın Müdürümüz Metin Yalçın da proje hakkında bilgi aldı ve öğrencimizle bir süre sohbet etti.
Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

30-11-202130-11-2021