29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız

   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü Okulumuz Koordinatörlüğünde Coşkuyla Kutlandı

 

11.11.2021 334

   *29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nın 98. Yıl Dönümü Kutlamaları kapsamında yapılan çelenk sunma töreniyle başladı.


Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Kaymakam Bilici' nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Kabak, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, Askerlik Şubesi Başkanı Samet Ünver, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

*Cumhuriyetimizin İlanının 98. Yıldönümü Kutlamaları Fener Alayı Yürüyüşüyle Sürdürüldü

İlçe Jandarma Komutanlığı önünde başlayan yürüyüşe Kaymakam Bilici' nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yediden yetmişe her yaştan vatandaşın katıldığı yürüyüşte, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle renkli görüntüler oluşturarak büyük bir coşkuyla bayram sevincini yaşadılar.

Cumhuriyet meydanında son bulan fener alayı yürüyüşünün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Etkinlik Mustafa Çekiç Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunu gösterisi ile son buldu.

*29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nın 98. Yıl' ı Emirdağ Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni, Kaymakam Osman Bilici' nin Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Kabak ile birlikte öğrencilerin, halkın ve törene katılanların bayramlarını kutlamasıyla başladı.

Okulumuzun organizasyonu ile gerçekleştirilen kutlamalara Kaymakam Bilici' nin eşi Filizi Bilici ile katıldığı törene ayrıca Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Kabak, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık ile daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

29 EKİM 2021 29 EKİM 2021 29 EKİM 2021
29 EKİM 2021 29 EKİM 2021 29 EKİM 2021