Okul Koromuz Ulusal Çocuk Korosu Şenliğine Katılmıştır

25.04.2022 539

Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından On Üçüncüsü düzenlenen Ulusal Çocuk Korosu Şenliğinde okul korumuz  ilçemizi temsil etmiştir. Mustafa Çekiç Ortaokulu Müzik Öğretmeni Muhammet Yalçınöz şefliğinde etkinliğe katılan Mustafa Çekiç Ortaokulu Çocuk korosunda 27 öğrencimiz sahne aldı. Ulusal Çocuk Korosu Şenliğinde birçok özel okulla birlikte sahne olan okulumuz korosu dört çocuk şarkısı seslendirdi. Etkinlik sonrası dinleyici ve organizatörlerin büyük beğenisini kazanan Mustafa Çekiç Ortaokulu Çocuk korosu önümüzdeki yıl yapılacak olan organizasyon için de davet aldı.

Mustafa Çekiç Ortaokulu Çocuk korosunu ve Şef Muhammet Yalçınöz'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Video açılmıyorsa buraya tıklayınız.