Mustafa Çekiç Ortaokulu Okuyor

24.10.2018 5103

Okulumuzun öğrencisinden öğretmenine, müdüründen hizmetlisine kadar tüm personeli bütün işlerine ara vererek 1 saat boyunca okuma faaliyeti gerçekleştirmiştir.Okumanın tüm işlerden daha önemli olduğu bir kez daha vurgulanmıştır.

Haftaiçi birgün 5. saatlerde okulumuz personeli okuma faaliyeti gerçekleştirecektir.

Bu hafta pazartesi günü yapılan etkinliğimiz haftaya salı günü sonraki hafta çarşamba günü yapılacaktır. Her hafta bir sonraki güne devam edecek olan etkinliğimize tüm velilerimiz davetlidir.

Mustafa Çekiç Ortaokulu Okuyor Mustafa Çekiç Ortaokulu Okuyor Mustafa Çekiç Ortaokulu Okuyor